Vall d'Hebron assoleix un 98,3% dels estàndards en el procés d'acreditació dels centres sanitaris de Catalunya

L'obtenció d'aquest certificat que atorga el Departament de Salut és una garantia de confiança pels pacients, per a la ciutadania i pels professionals en la qualitat dels serveis que presta la institució.

11/07/2024

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha superat el procés d'acreditació dels centres sanitaris de Catalunya assolint un 98,3% dels estàndards avaluats. L'acreditació del Departament de Salut és un procés rigorós que avalua diversos aspectes dels centres sanitaris, incloent-hi la qualitat dels serveis, la seguretat dels processos, la formació del personal, les instal·lacions i la gestió de recursos. Un equip d'auditores autoritzades pel Departament de Salut va avaluar el compliment de més de 800 estàndards prèviament establerts, consensuats amb els experts i adaptats al territori. Entre el 21 i el 23 de maig van visitar diferents espais de l'hospital i es van reunir amb diversos equips professionals de tots els estaments.

L'excel·lent resultat de l'auditoria no hauria estat possible sense la feina de cadascun dels professionals del nostre hospital, i la dedicació prèvia i in situ dels equips i col·lectius involucrats. A més, l'autoavaluació preliminar a que la institució es va sotmetre per preparar-se per l'acreditació coincideix amb els resultats obtinguts posteriorment, fet que demostra el bon coneixement del nostre funcionament intern.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.