3 dels millors 100 metges de l’Estat són de Vall d’Hebron, segons la revista FORBES

El Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica; el Dr. Francesc Bosch, cap del Servei d’Hematologia, i el Dr. Ferran Pellisé, cap de la Unitat de Raquis, han estat reconeguts per FORBES

21/02/2023

La revista FORBES ha publicat un any més una llista dels 100 millors metges de l’Estat, dels quals 3 treballen a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Es tracta de professionals reconeguts per l’excel·lència en el desenvolupament de la seva activitat assistencial, clínica, investigadora, divulgadora i docent. La llista s’ha fet a partir de l’opinió de periodistes del sector sanitari i tenint en compte la presència en mitjans de comunicació, reconeixements públics, ocupació de llocs de rellevància i aportacions realitzades en l’àmbit de l’assistència, la investigació i la docència per part dels professionals mèdics que exerceixen en centres hospitalaris estatals. Aquests són els tres professionals de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Dr. Josep Tabernero Caturla

És el cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) amb més de 30 anys d’experiència. FORBES detalla que es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació de Premi Extraordinari i va completar la seva formació al Departament de Medicina de l'Hospital MD Anderson Cancer Center de Houston. És membre de la Junta Directiva de la Societat Europea de Medicina Oncològica. Les seves àrees en recerca són l'oncologia clínica digestiva i el desenvolupament de nous fàrmacs en el tractament del càncer.

Dr. Francesc Bosch Albareda

El Dr. Francesc Bosch és el cap del Servei d’Hematologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup d’Hematologia Experimental del VHIO. La revista destaca que és un dels hematòlegs més prestigiosos internacionalment en leucèmia limfàtica crònica (LLC), que realitza recerques tant clíniques com bàsiques en LLC i altres trastorns limfoproliferatius, especialment centrats en la patogènesi molecular de LLC i en el desenvolupament de nous enfocaments terapèutics. Presideix el Grup Espanyol per a l'Estudi de la leucèmia limfocítica crònica i compta amb més de 100 articles en prestigioses revistes científiques d'alt impacte.

Dr. Ferran Pellisé Urquiza

És el cap de la Unitat de Raquis del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap de la Unitat de Recerca en Columna Vertebral del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Des del 1995 s'ha dedicat per complet al tractament quirúrgic de les patologies de columna vertebral, amb especial focus i interès en escoliosi i altres deformitats de raquis. Professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, exerceix com a revisor habitual de les revistes de major impacte de l'especialitat i ha estat editor adjunt del European Spine Journal i membre dels consells de direcció de diverses associacions mèdiques dedicades a les malalties de la columna vertebral, entre altres fites.

Es tracta de professionals reconeguts per l’excel·lència en el desenvolupament de la seva activitat assistencial, clínica, investigadora, divulgadora i docent.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.