Emergències pediàtriques

És necessari mantenir la competència dels facultatius i de l’equip d’infermeria en l’estabilització i el tractament del nen crític amb l’actualització dels diferents protocols segons les patologies més freqüents. També ho és el treball en equip, la comunicació i la coordinació entre els diferents professionals que atenen als nens. Una manera útil d’adquirir aquestes competències és amb la participació en aquest curs eminentment pràctic i basat en simulació que ha demostrat ser una eina eficaç per millorar i mantenir competències.

Addressed to:

Residents and nurses

Healthcare professionals

El curs consta d’un primer bloc de contingut teòric que es treballa en format virtual i també presencialment en sessions interactives. A continuació la part pràctica s’inicia amb dos tallers: treball en equip i comunicació efectiva. Tot seguit es plantegen un total de 10 casos de les patologies més freqüents en emergències pediàtriques.

Goal

En el curs es practiquen i milloren les habilitats no tècniques i les habilitats tècniques necessàries per a l’atenció a l’emergència pediàtrica. S’actualitzen algoritmes d’actuació i protocols de les patologies urgents més freqüents i es donen a conèixer les principals medicacions que s’utilitzen en les emergències pediàtriques tot practicant la seva preparació, dilució i temps d’administració.

Share it

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.