Vall d’Hebron obre les portes per primer any a ‘Joves per la Medicina’

Joves de batxillerat amb vocacions mèdiques faran sessions teòrico-pràctiques dins el programa ‘Joves per la Medicina’ de la Fundació Catalunya La Pedrera.

18/11/2022

Joves de batxillerat amb vocacions mèdiques faran sessions teòrico-pràctiques a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron a partir del proper dissabte i fins a finals de maig, en el marc del programa de Joves per la Medicina, un programa de la Fundació Catalunya La Pedrera. Les sessions, que es duran a terme al matí durant quatre hores, tindran lloc en els diferents serveis a l’Hospital General, Hospital Infantil i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Estan estructurades en una introducció teòrica a la qual segueix una part pràctica, en la qual els estudiants poden fer proves senzilles i analitzar casos mèdics. 

Les sessions, un total de sis a cada hospital, es desenvolupen en grups de 25 estudiants. El programa Joves per la Medicina es du a terme en diferents hospitals de referència de Catalunya, com l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital Clínic, l’Hospital Germans Trias i Pujol i l’Hospital del Mar. Un total de 150 joves de 1r i 2n de batxillerat participen en el programa, amb interès per la ciència i després de passar un procés de selecció exhaustiu. 

A Vall d’Hebron, les sessions de Joves per la Medicina arrenquen al Servei d’Oncologia dissabte vinent. Els estudiants també podran conèixer de prop el Servei de Pediatria i la Unitat de Cremats. L’última sessió tindrà lloc el dissabte 20 de maig. 
 

Les sessions, que es duran a terme al matí durant quatre hores, tindran lloc en els diferents serveis a l’Hospital General, Hospital Infantil i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Share it:
Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.