Vall d’Hebron és un any més l’hospital de l’Estat més intel·ligent segons la revista Newsweek

L’Hospital puja 5 posicions des de l’anterior rànquing, publicat el 2021.

16/09/2022

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron és el primer de l'Estat i el 38è del món en el rànquing World's Best Smart Hospitals 2023 elaborat per la revista Newsweek amb la col·laboració de Statista. El rànquing s'ha fet a partir d'entrevistes en profunditat a persones expertes en smart hospitals (hospitals intel·ligents) i enquestes a metges i metgesses, gestors i gestores d'hospitals i professionals de la salut amb coneixement en hospitals intel·ligents.

La revista destaca de Vall d'Hebron l'ús de la realitat virtual i augmentada en la diagnosi i tractament de pacients. Respecte a l'anterior rànquing, publicat el 2021, Vall d'Hebron ha pujat 5 posicions.

D'uns anys ençà, Vall d'Hebron aposta clarament per la transformació tecnològica, construint un Smart Campus que millori la qualitat i l'experiència de pacients i professionals que s'hi relacionen, amb l'ús de recursos urbanístics i de sostenibilitat i amb tecnologia per millorar l'experiència dels serveis i satisfer les necessitats de les persones. La transformació tecnològica permet facilitar l'experiència a les persones, amb la incorporació de noves tecnologies en la relació amb els i les pacients com ara aplicacions per a mòbils o treballant per a una gestió intel·ligent dels processos.

D’uns anys ençà, Vall d’Hebron aposta clarament per la transformació tecnològica

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.