Vall d’Hebron celebra el comiat dels residents

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron agraeix l’esforç que han fet tots els residents en aquests anys marcats per la pandèmia i els recorda que sempre portaran l'ADN de l'hospital.

18/05/2022

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha fet l'acte de comiat dels 127 residents, de 46 especialitats diferents, que han acabat la seva especialització al centre.

El Dr. Antonio Roman, director assistencial, ha assegurat que "és un dia per a felicitar-vos, ja que heu fet un bon inici de carrera professional. És important posar unes bases sòlides en l'edifici professional. Cadascun tindrà la seva carrera, però sempre sereu persones que tindreu la marca Vall d'Hebron".

La Dra. María José Abadías, subdirectora assistencial, ha assenyalat que "aquest és un dia especial per a vosaltre. Acaba una etapa molt intensa de la vostra vida professional i heu compartit experiències molt importants, com la pandèmia, i això us farà millors professionals. No perdeu l'entusiasme per aprendre i aprofitar les oportunitats que tindreu a partir d'ara".

Per la seva banda, María Isabel Rodríguez, subdirectora d'Infermeria, ha volgut felicitar els i les residents per haver aconseguit "el primer objectiu professional. A partir d'ara heu de mantenir els valors que heu obtingut. Sou una part molt important del futur del sistema sanitari".

El Dr. Rafael Simó, director adjunt de Recerca Clínica de Vall d'Hebron i cap del grup de recerca en Diabetis i Metabolisme del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha assenyalat que "teniu una base sòlida i no heu de tenir por als reptes del futur. Tingueu en compte que la residència crea amistats que perduren durant anys. I això us pot ajudar en la vostra carrera per començar projectes amb els vostres companys. El món és vostre".

"Us agraïm tot el que aporteu a la institució", ha dit la Dra. Mónica Rodríguez, directora de Docència i del Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada. "Moltes gràcies pel paper que heu desenvolupat durant la pandèmia, que us servirà d'aprenentatge. Esteu ben preparats per començar a construir la vostra carrera professional. Sempre som d'on es fa la residència i aquest segell és una molt bona preparació. I no deixeu mai de continuar aprenent".

La conferència magistral, amb el títol 'Perseguint l'excel·lència', ha estat a càrrec del Dr. Josep Alcaraz, global director d'Evidenze Communication, que ha volgut llançar un missatge als i les residents afirmant que "aquí no hi ha abisme, aquí hi ha un món d'oportunitats. La incertesa hi ha existit sempre".

La Dra. Maria Jose Abadias i el Dr. Rafael Simó han lliurat quatre beques VHIR: tres beques Dr. Carles Margarit als residents Daniel Campos, Andreu Vilaseca i Felipe Moreira, i una beca Dr. David García Dorano, a Arnau Lallana. També han lliurat una beca Aula Vall d'Hebron a la resident Sofia Lallana. Tots ells podran continuar desenvolupant la seva carrera professional a Vall d'Hebron gràcies a aquests ajuts.

Posteriorment, els residents han pogut sentir i veure el missatge gravat que ha deixat el padrí de l'acte de comiat, el metge i actor Octavi Pujades, que els ha desitjat molta sort en la seva carrera professional: "Soc llicenciat en medicina, vaig fer el MIR però no la residència. Tot i això, conec el camí i l'esforç que heu fet i us envio les meves més sinceres felicitacions. Enhorabona, residents", ha dit.

Finalment s'ha procedit al lliurament dels certificats de residència.
 

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.