Arriba el Nadal a Vall d’Hebron

El dia 4 de desembre arrenca el Nadal a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Un equip de professionals del centre organitzen un seguit d’activitats per mantenir viu l’esperit nadalenc en aquestes circumstàncies excepcionals.

04/12/2020

Enguany el Nadal serà diferent per a moltes famílies. Tradicionalment, les festes nadalenques són un moment de bons sentiments i d’il·lusió. A Vall d’Hebron, volem mantenir viu l’esperit nadalenc amb els nostres pacients alhora que mantenim les mesures de seguretat imposades per la COVID-19.

Per aquest motiu, un equip de professionals del centre han organitzat tot un seguit d’activitats perquè tots els pacients, adults, nens i nenes i les seves famílies, puguin viure el Nadal:

 

 ·         Divendres 4 de desembre: posada dels arbres de Nadal en els vestíbuls de l’Hospital General, l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats i l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona. Els ornaments han estat un regal de l’associació Més X tu.

 ·         Divendres 11 de desembre:  Es posarà una bústia a cada planta de Hospital Infantil perquè els nens puguin entregar la carta dels reis. Les bústies són una contribució d’ ACA Taxonera.

 ·         Dilluns 21 de desembre:  Farem cagar el Tió! El Tió no podrà entrar a les habitacions,  però passarà per davant i deixarà un regal pels nens i nenes hospitalitzats.  

 ·         Dimarts 22 de desembre:  Descens vertical del Pare Noel per l'exterior de la façana de l'Hospital de la Dona.

 ·         Dimecres 23 de desembre: Retransmissió  en vídeo dels descens vertical i del missatge del Pare Noel en els tres centres.  

 ·         Dijous 24 de desembre:  El personal de planta entregarà un regal de part del Pare Noel a cada nen i nena a l’hora d’esmorzar.

 ·         Dimecres 6 de gener: al matí, els nens rebran un regal dels Reis Mags d’Orient amb l’esmorzar. Els adults també rebran un detall, gentilesa de l’Associació Cívica La Nau – Banc de productes no alimentaris.

 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.