Vall d’Hebron ret homenatge als voluntaris, entitats i associacions que col·laboren amb l’hospital

Una part destacada de la jornada s’ha dedicat a explicar les vivències de voluntaris, entitats i associacions –que també formen part de la xarxa d’Amics de Vall d’Hebron– en el seu dia a dia a l’hospital

11/12/2019

El Dr. Antonio Roman, Director Assistencial de Vall d’Hebron; María Isabel Rodríguez, Subdirectora d’Infermeria de Vall d’Hebron; Marina Martínez, cap de la Unitat d’Atenció a Ciutadania de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de Vall d’Hebron; i Marta Solé, vocal de Salut de la Federació Catalana de Voluntariat Social, han inaugurat un acte que té l’objectiu de reivindicar el paper dels voluntaris, que amb el seu esforç altruista fan més propera l’estada a l’hospital i donen suport afectiu a pacients i famílies.  En el decurs de l’acte se’ls ha fet lliurament de certificats en reconeixement a la seva tasca i agraïment a la seva col·laboració. El Dr. Ziko, la Dra. Cotó Fluix, de l’Associació Papallassos, i la Legión 501, vestits per a l’ocasió al més pur estil La Guerra de les Galàxies, han amenitzat l’entrega dels certificats.   

Una part destacada de la jornada s’ha dedicat a explicar les vivències de voluntaris, entitats i associacions –que també formen part de la xarxa d’Amics de Vall d’Hebron– en el seu dia a dia a l’hospital. El president de Kreamics, Jan Millastre; la Dra. Delirius i el Dr. Fiebre, de l’associació Sonrisa de la Fundació Theodora; José María Martínez, president de l’Associació de Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya; Teresa Juny, presidenta de l’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL); i Dolores Ávalos, presidenta de l’Associació de Maria Auxiliadora; han compartit les seves experiències dins l’apartat ‘Històries del Voluntariat’. També ha aportat el seu testimoni la Dra. Enriqueta Felip, cap de Secció del Servei d’Oncologia Mèdica de Vall d’Hebron, José Luis Seijas, pare d’un pacient, i el presentador Jordi LP, que ha protagonitzat el monòleg ‘Jo sóc voluntari’.

Al llarg de la jornada ‘Voluntariat: el meu temps és per a tu’, presentat pel periodista Carles Lamelo, s’ha homenatjat a la voluntària Pura Torija, que als seus 85 anys porta 12 col·laborant amb l’Hospital Infantil, primer com a voluntària de la Fundació Theodora i després de Creu Roja. L’actuació musical de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron ha posat el punt final a l’acte, que ha comptat amb un berenar solidari gentilesa d’Arcasa.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.