We are a leading healthcare campus encompassing all fields of health: from healthcare and research to teaching and management.
Professionalism, commitment and research by professionals on the Campus are the key elements in offering patients excellent care.
We are committed to research as a tool to provide solutions to the daily challenges we face in the field of medical healthcare.
Thanks to our healthcare, teaching and research potential, we work to incorporate new knowledge to generate value for patients, professionals and the organization itself.
We generate, transform and transmit knowledge in all areas of the health sciences, helping to train the professionals of the future.
We are defined by our vocation for communication. We invite you to share everything that happens at Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, and our doors are always open.
Hospital donations
Research donations
La Nit Europea de la Recerca tindrà lloc el 27 de setembre i Vall d'Hebron s’hi suma amb diverses activitats i xerrades.
El darrer divendres del mes de setembre (27 de setembre) se celebra a tota Europa la Nit Europea de la Recerca (Researchers’ Night), amb el principal objectiu d’apropar la ciència, la recerca i la tecnologia que es fa a tot el territori europeu. Els investigadors de Vall d’Hebron se sumen a la iniciativa.
La Nit de la Recerca a Catalunya està organitzada per la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l’ Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), la Delegació del CSIC a Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).
Els actes estan recolzats per la Comissió Europea com a part de les Accions Marie Curie, un programa de la UE per potenciar carreres del personal investigador europeu. A Catalunya es faran diferents activitats divulgatives entre el divendres 27 i el diumenge 29 de setembre en diferents espais.
Experts de Vall d’Hebron col·laboraran fent microxerrades amb l’objectiu d’apropar la recerca tothom. Així, en el marc de la Nit Recerca s’ha creat el Matí de la Recerca dirigit concretament a fer activitats en escoles i instituts. En el següent llistat pots trobar les xerrades de lliure accés que faran els professionals de Vall d’Hebron.
Aquesta microxerrada la realitzarà el Dr. Víctor Puntes, cap del grup CIBBIM-Nanomedicina. Pharmacokinetic Nanoparticles del VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca). La idea és explicar els dos motors del nostre comportament, l’instint versus l’experiència, l’emoció versus la raó, presentant el projecte Science and Songs. El projecte consisteix en la unió de l’art, la música i la ciència a través de la integració d’imatges de microscòpia electrònica de transmissió de nanopartícules inorgàniques amb una expressió musical integrada, i una sèrie de textos sobre l’observació i el comportament de la natura. Un viatge musicat des de l’origen i formació de l’univers fins als nostres dies.
Lloc: Sala d’Actes Centre Cívic Urgell C/ Urgell, 145, 08036 BCN
Dia: divendres 27 de setembre
Hora: 16:30h – 17:00h
Aquesta microxerrada realitzada per Laura González Gardó, del grup de recerca de Neurologia Pediàtrica del VHIR, tractarà sobre l’impacte de les noves tecnologies en l’àmbit sanitari i recerca.
Lloc: Centre Cívic Vil·la Urània C/Saragossa, 29, 08006 BCN
Hora: 18:00h - 19:00h
Microxerrada realitzada pel Dr. David Moreno Martínez, de la Unitat de Malalties Minoritàries de Vall d’Hebron i del grup CIBBIM-Nanomedicina. Direccionament i Alliberament Farmacològic.
Microxerrada realitzada pel Dr. Carlos Blázquez Bondia, membre del Grup d’Investigació de Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva del VHIR. L’arribada de noves tecnologies de seqüenciació ha expandit la definició de cos humà cap a la microbiòmica, la qual integra l’estudi de les comunitats microbianes que viuen dins del nostre cos, i com aquestes afecten la salut física i mental. En aquesta xerrada es repassaran els conceptes més importants del microbioma humà: què és, què fa i com s’estudia.
Lloc: CSIC - Residència investigadors C/ Hospital, 64 08001 BCN
Hora: 19h – 20h
Microxerrada realitzada per la Dra. Olga Mestres, investigadora del VHIR. En un món on l’esperança de vida incrementa la cronicitat, i hi ha cada vegada més persones amb diverses malalties, els professionals de la salut necessiten conèixer la percepció de la qualitat de vida per oferir unes intervencions adaptades a les necessitats reals de la població.
Microxerrada realitzada per la Dra. Francisca Yáñez, investigadora del grup de Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva del VHIR. En l’actualitat s’ha demostrat la importància de la microbiota intestinal en la salut i com pot ser modulada per diversos factors com la dieta. A través dels diferents tipus d’alimentació es pot actuar sobre aquesta microbiota evitant així el desenvolupament de certes malalties relacionades amb l’alteració de la seva composició i funció.
Hora: 17h – 18h
Microxerrada realitzada per la Dra. Anna Santamaria, del grup de Recerca Biomèdica en Urologia del VHIR. En aquesta microxerrada s’explicarà com els investigadors s’aproximen al laboratori a les necessitats clíniques que tenen els metges amb els quals treballen i que es dediquen a la cura i tractament dels pacients amb càncer.
http://www.buscaciencia.cat/esdeveniments/nit-de-la-recerca-2019/
By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights". Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute. Purpose: Manage the user’s contact information. Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy. Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use. Source: The interested party themselves.