Els nens i nenes de Piera ajuden a fer realitat el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron

La segona edició de la Cursa Infantil de BTT de Piera va recaptar un total de 420 euros que ajudaran a finançar el projecte 'Amb tu, com a casa'

12/05/2019

La segona edició de la Cursa Infantil de BTT de Piera (Barcelona) va celebrar-se el passat 14 d’abril amb un gran èxit d’assistència. En total, uns 190 nens aficionats a aquest esport van gaudir d’una de les poques curses que se celebren a Catalunya només per a mini bikers, segons estima l’Ajuntament de Piera, organitzador de la cursa juntament amb el club ciclista del municipi.

El preu simbòlic de dos euros que costava la inscripció ajudaran a fer possible el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron, pensat per a situar a la família al centre de les cures al nounat.  El projecte Amb tu, com a casa vol procurar un espai on els pares es sentin com a casa i gaudeixin de la calidesa i la intimitat de la llar, tot comptant amb l’assistència dels professionals en tot moment. També té l’objectiu de potenciar el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca.

La segona Cursa Infantil de BTT de Piera va desenvolupar-se pel camp de futbol de Ca n’Aguilera del municipi i rodalies. Els participants es van distribuir en sis categories, segons la seva edat: dels push bikes (entre 4 i 5 anys) a la categoria per als més sèniors, formada per nens de 12 a 13 anys.  Els tres primers classificats de cada categoria van rebre trofeus commemoratius i un obsequi. Es van recaptar un total de 420 euros, que ajudaran a fer realitat el Nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron.  

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.