Gràcies! Homenatge als professionals jubilats aquest 2016 i als que fa 25 anys que treballen a l'Hospital

El 2016, 219 treballadors i treballadores de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron s’han jubilat. Persones que han desenvolupat la seva trajectòria professional al centre i que el 20 de desembre han rebut un merescut homenatge en un acte celebrat a la sala d’actes del Pavelló Docent. També s’ha homenatjat els 142 treballadors i treballadores que fa 25 anys que desenvolupen la seva tasca a Vall d’Hebron.

20/12/2016

L’acte l’ha obert el Dr. César García Fontecha, metge adjunt de la Unitat d’Ortopèdia Pediàtrica, en nom d’aquest col·lectiu i la Marta Solé, recentment jubilada i fins fa pocs dies coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social, que han repassat la seva trajectòria i vida a Vall d’Hebron. El Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, gerent de l’Hospital, ha volgut “agrair el seu compromís” a tots dos i a la resta dels homenatjats, destacant “l’excel·lència dels professionals, la vocació de servei al pacient i el compromís amb el Campus Vall d’Hebron”. I en el cas d’aquells que fa 25 anys que treballen al centre, els ha convidat a “reforçar aquest compromís aportant idees i participant activament en la millora del Campus i de l’Hospital, sempre centrats en el pacient”.

 

L’acte ha tingut un convidat excepcional, el periodista i director fundador del diari Ara, Carles Capdevila, que, des del punt de vista del pacient i amb bones dosis d’humor, ha demanat més comprensió als professionals. “Els pacients quan van a l’hospital estan espantats i miren els professionals amb lupa”, ha reconegut, reclamant al personal de l’Hospital més capacitat comunicativa per facilitar l’experiència de les persones que pateixen una malaltia.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.