Èxit de la IX Jornada Catalana de Salut Internacional i Medicina Tropical

Més de 130 professionals van participar en la IX edició de la Jornada Catalana de Salut Internacional i Medicina Tropical celebrada a la Casa del Mar de Barcelona el 13 de maig i organitzada per investigadors del grup de Malalties Infeccioses del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), metges del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari i el Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut (PROSICS).

29/05/2016

Durant aquesta jornada els professionals que treballen i investiguen en el camp de la salut internacional i la medicina tropical van poder participar en ponències i taules rodones per compartir informació sobre temes d'actualitat relacionats amb la seva especialitat. Més concretament, els professionals van parlar sobre la crisi dels refugiats a Europa o les mesures de prevenció pel virus Zika, entre altres qüestions.

Les Jornades Catalanes de Salut Internacional i Medicina Tropical es van iniciar l’any 2008 i estan emmarcades com a activitat científica en el Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut, PROSICS. Els seus objectius principals són facilitar la comunicació entre els professionals, aportar experiències i coneixements per a la millora dels programes, centres i organitzacions dedicats a la salut global i fomentar el desenvolupament i difusió d’investigació rigorosa.

Anualment, les unitats de salut internacional de l’ICS realitzen unes 30.000 visites d’atenció al viatger i dispensen més de 60.000 vacunes. El grup de Malalties Infeccioses del VHIR, liderat pel Dr. Benito Almirante, cap del Servei de Malalties Infeccioses Vall d’Hebron, està especialitzat en patologies internacionals com el Chagas, la malària i la tuberculosi.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.