Vall d’Hebron i l’Associació MÉS X TU signen un conveni de col·laboració

L’entitat oferirà recursos de suport i acompanyament als pacients amb dificultats i les seves famílies.

03/10/2017

L’Associació MÉS X TU, d’ajuda social als pacients ingressats als hospitals de Barcelona, i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre les dues entitats. L’acord estableix que MÉS X TU proporcionarà ajuda amb recursos de suport a necessitats concretes (com aliment, roba o higiene personal) als pacients i les seves famílies que presentin dificultats de cobertura de les seves necessitats bàsiques. També els hi oferirà acompanyament i ajuda en gestió, gràcies al conveni que aquesta entitat té amb l’entitat social Acción C-29.

La signatura del conveni ha comptat amb la presència del gerent de Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, que ha destacat que “les dues entitats signants coincidim a considerar molt important l’atenció integral de les necessitats dels pacients i de les seves famílies”. En el mateix sentit s’ha expressat la presidenta de l’associació, Eva Valero, per a qui aquest acord és “una gran oportunitat per anar més enllà de l’assistència sanitària i col·laborar en altres necessitats dels pacients”. També ha assistit a la signatura de l’acord Conxita Peña, coordinadora del Pla d’Atenció al Ciutadà i Treball Social del centre.

Cobrir les necessitats dels pacients

MÉS X TU es compromet a col·laborar amb la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital per, d’acord amb els treballadors socials del centre, aconseguir els materials i els recursos necessaris per cobrir les necessitats bàsiques dels pacients que presenten dificultats per cobrir-les i les seves famílies. A la vegada, ajudarà a millorar la seva estada a través del voluntariat d’acompanyament. L’objectiu final del conveni és humanitzar per contribuir a donar suport en la cobertura de necessitats a aquelles famílies amb manca de recursos o en situació de vulnerabilitat social.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.