Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Els i les pacients de les Unitats d’Hospitalització Pediàtrica i Cirurgia Pediàtrica poden presentar complicacions mèdiques durant el seu ingrés que requereixin intervencions immediates per part de tot l'equip assistencial d'aquestes unitats. Considerem la simulació in situ a les mateixes unitats d’hospitalització una eina indispensable d’aprenentatge per encarar aquestes situacions.
En els tallers i escenaris de simulació es treballen 9 casos clínics que reflecteixen les principals patologies en una Unitat d’Hospitalització Pediàtrica i Cirurgia Pediàtrica.
Consta d'un briefing informatiu en què l’alumnat rep informació sobre la teoria de la simulació com a eina d'aprenentatge i l'organització de l’activitat així com del material a revisar. Previ al simulacre, ja en l’escenari de simulació, es realitza una nova explicació interactiva perquè l'alumnat es familiaritzi amb l'entorn i l'equip de treball. A posteriori es fa el simulacre d’uns 20 minuts de durada amb els 5 participants (2 residents de pediatria, 2 infermeres pediàtriques i 1 auxiliar), 2 facilitadores (1 pediatra i 1 infermera) i 1 confederat (resident gran de pediatria).
Posteriorment al simulacre es du a terme el debriefing en què es va desglossant de forma dirigida tot el que ha ocorregut a l’escenari de simulació tan pel que fa a les habilitats no tècniques comunes de comunicació, treball en equip i lideratge com a les habilitats tècniques de cada membre de l'equip.
El programa permet potenciar el treball en equip, promoure la comunicació efectiva, familiaritzar-se amb l’entorn, el material i els recursos disponibles, conèixer els algoritmes de les principals patologies que es poden donar, aprendre a administrar medicació i a utilitzar dispositius així com trobar punts de millora en l’activitat diària de les unitats.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.