Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
El 8 de març se celebra el Dia Mundial del Ronyó. Vall d’Hebron organitza durant tota la setmana una sèrie d’activitats perquè els nens ingressats coneguin el funcionament d’aquest òrgan. A més, avui acollim una jornada destinada a donar veu als pacients i explicar com millorem la vida de les persones amb malalties renals.
Durant tota la setmana, els professionals que es dediquen a tenir cura dels nens amb patologies renals han organitzat una sèrie d’activitats per als més petits. Entre aquestes, destaquen les activitats per explicar com funciona aquest òrgan, dibuixos, pintures, experiments per visualitzar com treballa un ronyó sa i un ronyó amb patologia, fitxes per buscar paraules relacionades amb l’aparell excretor... Tot un conjunt d’activitats dirigides els nens que han de combatre malalties de ronyó.
D’altra banda, durant tot el dia d’avui, s’ha celebrat la “Primera jornada amb motiu del Dia Mundial del Ronyó”, que ha aplegat professionals de Vall d’Hebron i també pacients. L’objectiu de Vall d’Hebron és oferir cures i assistència d’excel·lència als pacients amb patologies del ronyó i també millorar la seva qualitat de vida. Per això, els professionals han explicat com eduquen els cuidadors perquè aquests puguin continuar el tractament endovenós a casa. A més, com moltes patologies del ronyó són malalties poc freqüents, la conferència inaugural ha anat a càrrec del Dr. Guillem Pintos, director clínic de Malalties Minoritàries de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. La veu dels pacients també ha tingut molt protagonisme, amb la participació de representants d’associacions de pacients.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.