Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Les persones usuàries del Servei Català de la Salut han valorat l’atenció hospitalària de Vall d’Hebron en un 9 sobre 10 quant a satisfacció global, la millor puntuació d’entre tots els hospitals del Consorci Sanitari de Barcelona. En l’atenció ambulatòria, ha obtingut la millor puntuació de Catalunya a la pregunta “Com valora el tracte personal que tenien amb vostè les infermeres”.
L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha millorat en quasi tots els indicadors respecte l’anterior edició de l’estudi PLAENSA, Pla d’Enquestes de Percepció, Experiència i Satisfacció d’usuaris del Servei Català de la Salut del l’any 2021. Així, les persones enquestades han valorat els diferents hospitals que pertanyen al Servei Català de la Salut en dos aspectes: l’atenció hospitalària amb internament i l’atenció ambulatòria.
En l’àmbit de l’atenció hospitalària, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron millora en 20 dels 22 indicadors (en els dos restants, es manté igual). D’entre els indicadors en què hem millorat, destaca que les persones usuàries han valorat la satisfacció global amb l’hospitalització de Vall d’Hebron en un 9 sobre 10, la millor puntuació d’entre tots els hospitals del Consorci Sanitari de Barcelona (CSB). A més, aquesta xifra representa mig punt més que el resultat que va obtenir Vall d’Hebron el 2018 i mig punt més que la mitjana de tot Catalunya. Una altra dada rellevant és a la pregunta “Si pogués triar, continuaria venint a aquest hospital?”, en què el nombre de respostes positives és d’un 97,4%, que representa 7,8 punts més que la mitjana de Catalunya. També destaca el 100% de respostes positives en els indicadors “Quan tenia dolor, creu que el van ajudar a controlar o millorar el dolor?” (només tres hospitals obtenen la màxima puntuació) i “La informació que li van donar els diferents professionals sobre el seu problema de salut era coherent?” (Vall d’Hebron és l’únic hospital que obté el màxim resultat).
Altres indicadors en què Vall d’Hebron destaca en l’àmbit de l’atenció hospitalària són “Com valora el temps que va estar a la llista d'espera fins al seu ingrés?” (augment de 12,5 punts en la satisfacció respecte el 2018 i 12,2 punts més que la mitjana de Catalunya); “Què li van semblar les explicacions que li van donar sobre el seu problema de salut, la seva malaltia?” (increment de 9,6 punts des del 2018 i 4,2 punts més que la mitjana catalana); “Li van demanar el consentiment informat abans de fer-li l'operació o les proves?” (8,6 punts més respecte el 2018 i 5,5 punts més que la mitjana de Catalunya); “Què li va semblar la predisposició del metge perquè vostè pogués donar la seva opinió?” (augment de 5 punts i mig des del 2018 i 4,9 punts més que la mitjana catalana), i “Com valora la informació que li van donar sobre l'operació que li van fer?” (7,2 punts més que la mitjana de Catalunya).
En l’àmbit ambulatori, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha millorat en 14 dels 19 indicadors respecte l’anterior estudi (fet el 2017), d’entre els quals destaca el 100% de respostes positives a la pregunta “Com valora el tracte personal que tenien amb vostè les infermeres?” (Vall d’Hebron és l’únic hospital de Catalunya que obté el màxim resultat). A la pregunta “Si pogués triar, continuaria venint a aquest hospital?”, Vall d’Hebron ha obtingut el millor resultat dels hospitals del CSB estudiats, amb un 93,8% de respostes positives. Quant a la pregunta “Com valora el temps que li va dedicar l'especialista?”, Vall d’Hebron ha obtingut un 80% de respostes positives, que representa 11, 2 punts per sobre de la mitjana de Catalunya i una millora de 9,9 punts respecte el 2017.
En l’àmbit de l’atenció hospitalària, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron millora en 20 dels 22 indicadors.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.