Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
L'Hospital Universitari Vall d'Hebron agraeix el treball i el compromís dels i les residents que acaben la seva especialització. La Dra. Magda Campins, padrina d'aquesta edició, ha fet una crida a "no oblidar els aprenentatges de la crisi sanitària crisi de la COVID-19 perquè la història no es torni a repetir”.
L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha acomiadat avui els 175 residents que han acabat la seva especialització al centre. Residents de Medicina, Farmàcia, Infermeria, Física, Química, Biologia i Psicologia que, en funció dels seus estudis, van entrar fa dos o cinc anys.
"Vull agrair-vos la feina que heu fet aquest any, ha estat espectacular i heu estat essencials", ha assenyalat el Dr. Albert Salazar, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Amb aquestes paraules de reconeixement ha arrencat la celebració final de la residència d'una promoció que, com ha citat el Dr. Antonio Roman, director assistencial de Vall d'Hebron, "passarà a la història com la generació de la pandèmia". La Dra. Magda Campins, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia, ha exercit de padrina d'aquesta promoció.
Hi ha una idea que s'ha repetit en tots els discursos i és que, en el darrer any, aquesta generació ha adquirit uns aprenentatges que en condicions normals hauria trigat més a assolir. "Han après a treballar sota molta pressió, a prendre decisions, a desenvolupar habilitats comunicatives i fer front a situacions adverses", ha resumit el Dr. Albert Salazar, que els ha encoratjat a no deixar d'aprendre mai.
La directora d'Infermeria de Vall d'Hebron, Mari Àngels Barba, ha volgut destacar que "la COVID-19 ha demostrat que el treball en equip entre especialitats i la flexibilitat han estat un factor clau per fer front i superar els reptes que va demanar la crisi sanitària".
Per la seva part, el Dr. Antonio Roman ha recordat que la marca Vall d'Hebron els acompanyarà sempre. Però, després d'aquest any de pandèmia, ha volgut destacar quatre valors que s'emporten: la flexibilitat, la generositat d'adaptar-se, la professionalitat i el respecte cap als malalts, els familiars i els companys.
De valors també ha parlat la Dra. Mònica Rodríguez, directora de Docència. "El que farà de vosaltres els millors, a més de ser especialistes competents, és no oblidar els valors ni perdre l'empatia i ser uns bons especialistes", ha emfatitzat. La Dra. Mónica Rodríguez ha reconegut que, en aquest any de pandèmia, i els ha avançat que els seus aprenentatges afloraran al llarg de les seves carreres.
La Dra. Magda Campins, padrina d'aquesta edició, ha fet una crida a no oblidar les vivències i aprenentatges d'aquesta crisi, perquè la història no es torni a repetir. "Heu viscut una etapa molt, molt dura que deixarà empremta i de la qual tots hem après. Heu estat en primera línia, fent guàrdies, heu donat suport on convenia, fent pinya amb l'equip de professionals que treballen a l'hospital i aquesta ha estat la millor cara de la pandèmia", ha dit. El seu discurs ha estat un homenatge a la investigació i les vacunes. Des d'Edward Jenner, que va assentar les bases per crear la vacuna de la verola, a Katalin Carikó, la "mare" de la vacuna de la COVID-19.
Els discursos dels ja exresidents, el Dr. Arsenio de la Vega i la Dra. Maria Larrosa, han emocionat quan han recordat la cara més dura la crisi sanitària. “La salut és important, no oblideu de cuidar-vos a vosaltres mateixos”, han recordat.
El Dr. Albert Salazar i la Dra. Mónica Rodríguez han lliurat quatre beques VHIR: tres beques Carles Margarit al Dr. Arnau Llauradó, la Dra. Berta Serrano i el Dr. Òscar Soto, i una beca David Garcia-Dorado a la Dra. Marta Olivé Gadea. També s'ha lliurat una beca Aula VH a Dr. Yassin Belahnech.
Abans d’acabar l’acte, els residents han gaudit d’un vídeo amb una actuació especial del grup musical Stay Homas que ha posat la nota més festiva.
"La nostra professió és la millor de totes, amb esperit de superació, ho aconseguireu tot", s'ha acomiadat la Dra. Magda Campins.
Direcció de Docència, Hospital General
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.