Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Els pares d’un pacient, supervivent a la sèpsia que va ser tractat al servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Vall d'Hebron han creat una associació.
Els pares d’un pacient, supervivent a la sèpsia que va ser tractat al servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Vall d'Hebron han creat una associació amb l'objectiu d'organitzar d'activitats lúdico-esportives per recaptar fons per ajudar a la recerca de la sèpsia i també per a la divulgació i docència envers la malaltia.
És la primera associació de pacients adults que es crea a l’Estat per ajudar en la recerca de la sèpsia. L'associació té l'ànim de vincular els beneficis de la seva activitat al Grup de Recerca de Shock, Disfunció Orgànica i Ressuscitació (SODIR) de Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) i a l'Hospital de Mataró. El Dr. Juan Carlos Ruiz Rodríguez del Servei de Medicina Intensiva Vall d’Hebron és el vicepresident de l'associació.
La sèpsia es produeix quan el pacient pateix una infecció greu i la reacció del seu sistema immune provoca una fallida multiorgànica."És una malaltia amb elevada prevalença i mortalitat. Cada any, a Catalunya es produeixen més de 24.000 casos i és la causa de mort de més de 4.000 persones. És per tant, un problema sanitari de gran magnitud", explica el Dr. Juan Carlos Ruiz.
A Vall d'Hebron, per fer-hi front, existeix el Codi Sèpsia, en el qual treballen de forma conjunta professionals del serveis de Medicina Intensiva, Urgències i Microbiologia.El Campus Vall d'Hebron, a través del grup de Shock, Disfunció Orgànica i Ressuscitació del VHIR, dirigit pel Dr. Ricard Ferrer, lidera la recerca en aquest camp. Disposa del primer biobanc de l'Estat i el segon d'Europa específic de sèpsia. El seu objectiu principal és buscar biomarcadors que permetin millorar el diagnòstic i el pronòstic d'aquesta patologia.
Medicina Intensiva, Hospital General
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.