Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Els fàrmacs epigenètics, que actuarien controlant l'activació o inhibició dels gens responsables de l'expressió d'altres gens, són actualment una de les principals vies d'investigació en oncologia.
Un altre dels aspectes rellevants ha estat la investigació en fàrmacs epigenètics que, tot i ser molt prometedors, encara semblen estar lluny de tenir un impacte en la pràctica clínica real. L'epigenètica és una part de la biologia molecular en creixement, que consisteixen en l'estudi d'alteracions moleculars que podrien impactar o no en l'expressió de determinats gens. Així, per exemple, una persona podria tenir un gen alterat i aparentment inactiu que comencés a expressar-se després de l'activació o inhibició d'un altre gen.
La investigació en fàrmacs epigenètics està en ple desenvolupament, però és complicat atès que la seva activitat no impacta directament en el gen "alterat", sinó indirectament en un altre gen diferent. "És molt difícil, amb la tecnologia actual, entendre quin impacte tenen aquestes alteracions epigenètiques en el comportament i la biologia del tumor", apunta el doctor Capdevila, una afirmació amb la qual coincideix plenament el doctor Grande, qui assenyala que "és una mica de ciència-ficció i d'anar més enllà de la malaltia, ja que estem investigant en tractaments que controlen gens que, al seu torn, puguin controlar altres gens". El repte ara és poder incorporar aquests marcadors epigenètics en la pràctica clínica per al seu ús en la presa de decisions de diagnòstic i tractament en oncologia.
Oncologia Mèdica, Hospital General
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.