Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Trasplantament
Dr. Alberto Sandiumenge
Trasplantaments
El curs té una durada de tres mesos i està finançat per l’Organització Nacional de Trasplantament (ONT).
Més de 200 professionals de tot l’Estat implicats en l’atenció al pacient crític i relacionats amb el món de la donació i el trasplantament, de forma directa o indirecta, participaran en el curs online ‘La donació d’òrgans com a part final del procés de vida’, coordinat pel Dr. Albert Sandiumenge, coordinador de Programes de Donació i Trasplantaments de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap del grup de recerca en Donació i Trasplantament d'Òrgans, Teixits i Cèl·lules del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El curs, d’una durada de tres mesos, és finançat per l’Organització Nacional de Trasplantament (ONT), compta amb la col·laboració de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) i l’aval científic de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries (SEMICYUC).
“Aquest curs online, que ha format més de 2.100 professionals des que va posar-se en marxa el 2013, pretén aportar coneixement, pràctic i teòric, i també és una oportunitat per establir un fòrum de debat entre experts i intercanviar experiències basades en la pràctica clínica”, exposa el Dr. Albert Sandiumenge. Estructurat en un total de tres mòduls, un per mes, la formació ofereix una visió panoràmica de tot el procés de donació: cures al final de la vida, el procés de donació en mort encefàlica i el procés de donació en assistòlia. La formació se suma al curs presencial sobre el procés de donació d’òrgans i teixits que Vall d’Hebron celebrada cada any, un dels més veterans de tot l’Estat ja que el proper any sumarà un total de 24 edicions.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.