La innovació al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus

Al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus sabem que la innovació és clau per millorar els serveis i l’atenció que donem. Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.

18

18

Spin-offs i start up creades

74

74

Patents transferides

12

12

Idees del concurs Jo innovo implementades

15

15

Activitats formatives en innovació realitzades

138

138

Pacients participants en processos co-creatius

278

278

Professionals participants en processos co-creatius

La innovació com a eix estratègic

La innovació és fonamental per assegurar la qualitat i eficiència dels serveis de salut proporcionats a la societat. Cada cop més, els reptes als quals s’enfronta la sanitat pública són de major magnitud i tenen gran impacte. 

Els nous reptes sociosanitaris, l’increment de la pressió pressupostària que demanda millores en l’eficiència i la sostenibilitat, la necessitat d’incorporar noves tecnologies, medicaments i teràpies fa que hàgim de potenciar la innovació en tots els àmbits.

L'èxit d'un projecte innovador

Necessitat genuïna

El repte que volem solucionar ha de respondre a una necessitat real, important i compartida per tots els participants del procés d’innovació

Valor

Innovar és aplicar nous coneixements o idees per generar valor tant als pacients, professionals o l’organització. A més, cada participant ha d’obtenir un valor per tal que se senti part d’un gran projecte.

Persones

En un procés d’innovació l’equip ha d’estar motivat i engrescat en fer que les coses canviïn. Les persones condueixen la innovació.

Comunicació

Per aconseguir la implicació transversal de tots els participants, és clau comunicar els objectius i la visió del procés d’innovació.

Perseverança

La innovació requereix motivació, temps i esforç. S’ha de perseverar per tal de demostrar que es creu en el projecte, guanyant respecte i confiança.

#FemInnovacióVH

Setmana de la Innovació

La Setmana de la Innovació té l’objectiu d’impulsar la cultura de la innovació i la transformació digital aplicada al món de la salut amb xerrades, taules rodones i tallers per a tots els públics.

Més informació

#JoInnovoVH

Jo innovo

Jo innovo és una iniciativa que promou la innovació dins de Vall d’Hebron. Un concurs d’idees innovadores per a professionals que culmina en una jornada que permet reunir professionals al voltant de la innovació i premiar els projectes més innovadors.

Descobreix més

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.