Sr. Fernando Moreno Flores

Institucions

Serveis transversals

Laboratoris Clínics

Bioquímic/a Clínic/a

Sóc Facultatiu Especialista en Bioquímica Clínica a l'Àrea de Suport a la Informació en dels Laboratoris Clínics de l'Hospital.

Currículum

Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona en 2009, obtenint l'especialitat en Bioquímica Clínica via FIR al 2014 per l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Responsable del Sistema d'Informació del Laboratori Clínic Metropolitana Nord de 2016 fins 2020, Coordinador de Projectes de solucions informàtiques. (Business Unit HITS, Werfen) de 2021 a 2022.

Des de 2023, Especialista en l'Àrea de Suport a la Informació, realitzant tasques d'administrador del SIL i Responsable funcional del Comitè de Competència Funcional dels Laboratoris ICS.
Fernando Moreno Flores

Institucions

Serveis transversals

Laboratoris Clínics

Bioquímic/a Clínic/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Bioquímica Clínica, Vehiculització de Fàrmacs i Teràpia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.