Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
El Servei de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica l'Hospital Vall d'Hebron ha realitzat la primera resecció pancreàtica d'un tumor de cua de pàncrees mitjançant el robot Da Vinci d'última generació.
Aquesta intervenció es tracta de la primera cirurgia d'aquest tipus que es porta a terme a l'hospital. Amb aquesta tècnica mínimament invasiva es té una millor amplitud de moviments dels instruments quirúrgics que per via laparoscòpica.
El robot Da Vinci d'última generació (Xi) està format per tres elements principals. Una consola quirúrgica, on està situat el cirurgià, que controla des d'aquí els instruments quirúrgics mitjançant dos manipuladors i pedals. La visió des de la consola permet al cirurgià veure el camp operatori en tres dimensions. Gràcies a aquesta visió, el cirurgià pot moure l'instrumental dins del pacient amb molta més precisió. El robot també inclou el carro del pacient, que té quatre braços mòbils que intervenen directament sobre aquest i que tradueixen els moviments de la mà del cirurgià, ampliant el rang de moviment de l'instrumental; i la torre de visió, que permet visualitzar la cirurgia mitjançant càmeres que ofereixen una imatge en alta definició. A més, els braços i la càmera que s'introdueixen en el pacient són només de 8 mil·límetres de diàmetre. Aquest nou robot també incorpora un sistema d'imatge fluorescent anomenat "Firefly" que permet una localització molt precisa de la correcta vascularització del teixit, molt útil en la confecció de les anastomosis.
El Servei de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments de la Vall d'Hebron està organitzat en dues seccions: una secció dedicada fonamentalment a la cirurgia hepàtica i al trasplantament hepàtic i intestinal, i una altra dirigida a la cirurgia del pàncrees, en ambdós casos es desenvolupen tècniques mínimament invasives avançades.
Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments, Hospital General
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.