Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
La Festa Major de Gràcia 2018 va donar el tret d’inici el passat 14 d’agost amb un pregó en el qual la Dra. Elena Carreras, cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de Vall d’Hebron, va recordar la seva relació de dècades amb el barri.
La Dra. Elena Carreras, cap del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de Vall d’Hebron, ha realitzat el pregó de la Festa Major de Gràcia. La Dra. Carreras va recordar la seva època a l’Associació de Veïns i Veïnes de la Vila de Gràcia. I va afirmar estar molt orgullosa de les “associacions feministes de Gràcia que s’han coordinat amb el districte per crear Punts Liles fixos i itinerants, per tal d’erradicar les agressions masclistes durant la Festa Major”. També va explicar que la pertinença a la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de Gràcia va impactar tant en la seva vida que va escollir especialitzar-se en Obstetrícia i Ginecologia.
La Dra. Carreras va voler explicar la seva pertinença amb el barri, que es fonamenta en tres arrels. La primera d’elles va ser amb el Centre Moral i Instructiu de Gràcia, on va conèixer al que avui és el seu marit. La segona arrel és l’Associació de Veïns i Veïnes de la Vila de Gràcia, i, finalment, la tercera és a l’Ateneu l’Artesà on celebra amb els seus amics el pas dels anys. La Dra. Carreras també va pertànyer, als anys 80, al grup de cercavila PAMIPIPA i va contribuir, moltes vegades, a la Festa Major portant un capgròs d’en Grouxo Marx.
Durant el pregó, la Dra. Carreras va afirmar que “tenir una perspectiva de gènere en la meva professió vol dir escoltar les dones quan plantegen com volen viure el seu part, acompanyar-les en el procés i només intervenir quan les coses no van bé i necessiten ajuda professional”. El fruit més recent d’aquesta perspectiva a Vall d’Hebron és la cesària provincle, on s’ofereix a les dones embarassades que requereixen cesàries la possibilitat d’escollir aspectes clau d’aquesta intervenció per afavorir el vincle mare-fill. Vall d’Hebron és pioner en oferir a les dones més protagonisme perquè visquin el part de la forma més idònia per a elles i sentin que poden establir un bon vincle amb els seus fills des del naixement.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.