Capçalera Cursa Vall d'Hebron

El passat 2 de juny a les 9 h. va tenir lloc la 1a Cursa Vall d’Hebron, molt a prop del nostre Campus. Amb inici i final a l’Avinguda Marti Codolar, vam dissenyar un circuit de 5 quilòmetres (2,5 per volta) apte per totes les condicions físiques i edats ja que es podia fer tant caminant com corrent.

El projecte de fer una cursa pròpia del nostre Campus ve de lluny, i finalment ho vam fer possible gràcies a la col·laboració dels professionals i el suport de la Gerència del Districte Horta-Guinardó i l’Institut Barcelona Esports.

Aquesta primera edició va coincidir amb el 30è aniversari del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), i és per això que li vam dedicar la cursa. Ja estem pensant en la pròxima edició, i al 2025 es dedicarà al 70è aniversari de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

La cursa va ser un èxit rotund, amb un temps magnífic que va acompanyar a tots els participants. L'alta participació va superar les nostres expectatives inicials, superant inclús el límit de 500 inscripcions disponibles. Va ser una jornada plena d'energia, on professionals, pacients, veïns i veïnes van gaudir d'una experiència inoblidable.

Gràcies a tots els participants i col·laboradors per fer possible aquest esdeveniment tan especial. Esperem amb il·lusió la pròxima edició i agraïm a tots per la seva participació i suport.

Si encara teniu ganes de fer-vos amb una samarreta de l’esdeveniment, no dubteu en omplir el formulari i contribuir així a la recerca biomèdica, la innovació i la docència.

La samarreta té un cost simbòlic de 5€, els fons recaptats van destinats al VHIR.

 

Comprar samarreta solidària

Guanyadors

Corrent

  • Categoria masculina
    • Ferran Gimeno - 17 minuts i 34 segons
  • Categoria femenina
    • Cristina Solé - 18 minuts i 16 segons

Caminant

  • Categoria masculina
    • Oriol Garcia - 19 minuts
  • Categoria femenina
    • Yolanda Domingo - 19 minuts i 36 segons

Si vols veure totes les imatges de la jornada fes clic a continuació.

Anar al Flickr

Compra la samarreta solidària

Talla de la samarreta

Escull la talla de la samarreta

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".

Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.

Finalitat: Gestionar les inscripcions per a la cursa de Vall d'Hebron.

Legitimació: Acceptació expressa de la política de privacitat.

Drets: Accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.

Procedència: El propi interessat.

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.