Webinar VHIR - Dr. Adrián Sánchez Montalvá "Investigació clínica en un escenari de pandèmia COVID19, lliçons apreses"

 
  Activitat Online —
08/07/2020
08/07/2020 -- De 16:00h a 17:30h
Organiza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalidad: Presencial
Compartir:

Adrián Sánchez Montalvá, Unitat de medicina tropical i salut internacional de Servei de malalties infeccioses de l'HUVH i Investigador del grup de recerca de Malalties infeccioses (VHIR)

"Investigació clínica en un escenari de pandèmia COVID19, lliçons apreses"

En una situació d'emergència sanitària d'origen infecciós el principal objectiu de sistema sanitari és donar resposta de forma global a la demanda d'atenció mèdica i el control de la pandèmia. No obstant això, quan l'origen de la pandèmia és un nou virus, i es desconeixen les mesures epidemiològiques i terapèutiques més eficaces per fer-hi front, la investigació esdevé una eina fonamental per ajudar a controlar la pandèmia eficaçment. Realitzar investigació clínica en una situació de pandèmia comporta un canvi dels paradigmes, dels processos i dels temps que s'empren habitualment. L'objectiu d'aquest seminari virtual és compartir les dificultats trobades durant l'emergència sanitària per dur a terme recerca clínica i traslacional, així com proposar millores i plans contingència per situacions similars.

El Dr. Sánchez és Metge especialista en Medicina Interna i Infectologia, així com Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre les malalties infeccioses la meva principal àrea d'interès és la Medicina Tropical, la Tuberculosi i la Salut Internacional. Actualment la meva activitat assistencial i investigadora es desenvolupa a l'Hospital Vall d'Hebron i a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron.

Amfitrió: Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència | Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus. jjgonzal@vhebron.net

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

 

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.