Seminaris IRISCAT- Dr. Manel Puig: Diabetes, metabolic syndrome and a worse outcome in COVID-19

 
  Activitat Online —
27/05/2020
27/05/2020 -- De 16:00h a 18:00h
Organiza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalidad: Presencial
Compartir:

L'Aliança d’Instituts de Recerca i Innovació en Salut de Catalunya (IRISCAT) organitza la seva primera acció de difusió científica conjunta: un cicle de webinars en què es tractaran diferents temes relacionats amb la recerca biomèdica i la COVID-19. Aquests seminaris de recerca en línia se celebraran amb una periodicitat quinzenal i el primer, a càrrec del Dr. Manuel Puig, de l’Hospital i Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, tindrà lloc el 27 de maig a les 16.00 hores.

D’aquesta manera, ens adaptem a la nova realitat, imposada pel coronavirus, però també és una aposta per arribar al màxim de públic possible i amb el format online facilitem l’accés a les persones interessades. A més, els seminaris quedaran enregistrats perquè es puguin visualitzar en qualsevol moment. 

Aquest primer cicle consta de 6 seminaris que durant les properes setmanes alternen la recerca bàsica i la clínica en COVID-19. El segon cicle començarà després de l’estiu amb un programar encara per concretar.

El primer dels webinars serà Why diabetes and metabolic syndrome account for a worse outcome in COVID-19 infection?, a càrrec del Dr. Manuel Puig Domingo, director en funcions de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol i cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-se: 

vhc.cat/Seminari_IRISCAT_Manel_Puig

La inscripció és gratuïta.

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.