Seminari VHIR - Dra. Anna Veiga Lluch "Banc de línies cel·lulars de Barcelona: Serveis i aplicacions clíniques"

 
  Sala d'Actes, planta baixa. Hospital General  —
26/11/2018
26/11/2018 -- De 15:30h a 17:00h
Organiza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalidad: Presencial
Compartir:

Dra. Anna Veiga Lluch -Directora del Banc de  Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona- Hospital Duran i Reynals 

"Banc de línies cel·lulars de Barcelona: Serveis i aplicacions clíniques"

Les cèl.lules mare de pluripotencia induïda (iPS) representen una eina de gran utilitat en el modelatge de malalties i com a potencial per a dur a terme teràpia cel.lular.

El Banc de Línies Cel.lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona ofereix a investigadors bàsics i clínics la possibilitat de suport en l'elaboració i gestió administrativa de projectes amb cèl.lules mare pluripotents així com la generació i caracterització d'aquestes línies cel.lulars ja sigui com a servei o com a projecte de col.laboració.

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.