Debat "L'impacte de les tecnologies digitals en medicina" organitzat dins la Mobile Week Barcelona

 
  Vall d'Hebron - Sala d'Actes Pavelló Docent —
21/02/2018
21/02/2018 -- De 12:00h a 13:00h
Organiza :
Institut d'Estudis Catalans (IEC)
Modalidad: Presencial
Compartir:

Des que a la dècada dels anys noranta es van començar a implantar les tecnologies de les comunicacions en dispositius mòbils (G1), aquestes tecnologies han evolucionat amb gran rapidesa fins a l’actual quarta generació (G4), evolució que ha permès augmentar la capacitat i la velocitat d’intercanvi d’informació, i ja s’albira per als propers anys la implementació de les tecnologies 5G, fet que permetrà augmentar encara més les capacitats i la velocitat de comunicació i, per tant, les seves aplicacions en tots els camps. La possibilitat d’augmentar les capacitats ens haurà de fer reflexionar sobre la utilització i les limitacions actuals d’aquestes tecnologies especialment en el camp de la salut, amb el desenvolupament de la telemedicina i la teleassistència.

Es tracta, doncs, d’obrir un debat sobre l’impacte que l’evolució de les tecnologies de les telecomunicacions va produint a la societat, des de la perspectiva de la qualitat de vida, i especialment focalitzat en la telemedicina i la teleassistència.

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.