Una cervesa artesana col·labora amb la recerca del càncer d’ovari

La cerveseria 2D2Dspuma ha llançat al mercat la cervesa Attack the Krab!! de la marca ImpliK2l’objectiu d’aquest llançament és que el benefici obtingut de l’elaboració i distribució es destini íntegrament a la lluita contra el càncer d’ovari.

06/11/2017

La iniciativa arriba aquest any a la quarta edició, després que totes les anteriors fossin tot un èxit. És per aquest motiu que s’han produït 800 litres de la cervesa Attack the Krab!! Per cada ampolla es destinaran 72 cts. a la investigació. La cerveseria es troba ubicada al carrer Manigua, a la zona de Congrés de Barcelona.

Els diners obtinguts es destinaran al grup de recerca del VHIR especialitzat en càncer d’ovari, encapçalat per la Dra. Anna Santamaria. Tot i que hi ha hagut un gran avenç en les últimes tres dècades, el càncer d’ovari segueix sent difícil de combatre. Ha augmentat fins a cinc anys la supervivència de les persones que el pateixen, però la tassa de curació en general no ha canviat.

Compartir:

Noticias relacionadas

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.