Xavier Prats ha lloat l'excel·lència de Vall d'Hebron durant la seva visita al Campus

Xavier Prats, Director General de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea ha visitat les instal·lacions de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus.

10/04/2017

Xavier Prats, Director General de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea ha visitat les instal·lacions de Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i després ha pronunciat la conferència L'estat de la salut a Europa en la que ha fet un repàs de com la tecnologia i els canvis demogràfics estan transformant radicalment les nostres societats i quin impacte tindran sobre la medicina i els sistemes de salut en els països europeus.

Com a agraïment per la seva visita ha rebut de mans del Dr. Vicenç Martínez, Gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, la Dra. Anna Ochoa de Echagüen, Directora Asistencial Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i el Sr. Francesc Iglesias, adjunt a la Gerència de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, una litografia que reprodueix una de les imatges guanyadores del Concurs de Fotografia Científica del VHIR.

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.