Somos un campus sanitario de referencia que comprende todos los campos de la salud: la asistencia, la investigación, la docencia y la gestión.
La profesionalidad, el compromiso y la investigación de los profesionales del Campus son elementos clave para poder ofrecer una asistencia excelente.
Apostamos por la investigación como herramienta para aportar soluciones a los retos que nos encontramos día a día en el campo de la asistencia médica.
Gracias a nuestro personal asistencial, docente y de investigación trabajamos para incorporar nuevos conocimientos para generar valor en los pacientes, a los profesionales y a la misma organización.
Generamos, transformamos y transmitimos conocimiento en todos los ámbitos de las ciencias de la salud para formar a los futuros profesionales.
La vocación de comunicación nos define. Te abrimos la puerta a todo lo que pasa en el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus y te animamos a compartirlo.
Donación para hospital
Donación para investigación
L’Hospital ha acollit la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) per celebrar la 38 edició de la Reunió de la societat i les 34 Jornades Catalanes d’Infermeria Intensiva i Crítica. Les dues trobades han servit per analitzar i debatre els reptes de present i futur d’aquesta especialitat, com l’efecte de les noves tecnologies sobre els professionals. De fet, la trobada, que ha congreat gariebé 200 professionals, portava per títol Reptes dels nous professionals 3.0 a la Medicina Intensiva 2.0.
L’Hospital ha acollit la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) per celebrar la 38 edició de la Reunió de la societat i les 34 Jornades Catalanes d’Infermeria Intensiva i Crítica. Les dues trobades han servit per analitzar i debatre els reptes de present i futur d’aquesta especialitat, com l’efecte de les noves tecnologies sobre els professionals. De fet, la trobada portava per títol Reptes dels nous professionals 3.0 a la Medicina Intensiva 2.0.
La conferència inaugural, centrada en els joves professionals, ha estat a càrrec de la comunicadora Raquel Roca, consultora experta en el fenomen Knowmads, els nous nòmades del coneixement. Roca ha analitzat com és el treballador del segle XXI i com és l’entorn professional, com les empreses canvien per adaptar-se a uns nous temps que obliguen a aquestes companyies a crear una nova organització del treball. Segons ha explicat, “les generacions Millenial i Zeta han nascut a una era poc jerarquitzada i molt social i les empreses s’adapten a aquesta nova forma de pensar”.
La reunió, on han participat gairebé 200 assistents, seixanta dels quals d’infermeria, ha tingut dues taules mèdiques. Una sobre els nous antibiòtics i les noves guies de la sèpsia greu, i les cures intensives orientades a la donació. També s'ha dedicat dues taules a la tasca infermera, sobre síndrome post-UCI i distrès moral i fatiga compassiva.
El president de la SOCMIC, el Dr. Pau Garro, ha reconegut que “el nostre repte és adaptar-nos a la societat, a formes de treballar i organitzar-se, no només amb les noves tecnologies, sinó a l’organització de les unitats de cures intensives”. Per la seva banda, el Dr. Ricard Ferrer, president del comitè organitzador local i cap del Servei de Medicina Intensiva de Vall d’Hebron, ha explicat que el repte per “als intensivistes i els professionals d’infermeria joves”, són: “conèixer millor com és aquesta generació, com haurem d’adaptar les organitzacions per acollir millor els Millenials i quines claus podem donar a aquesta generació perquè s’adapti millor a l’entorn laboral”.
A més, la Dra. Marina García de Acilu, del Servei de Medicina Intensiva Vall d’Hebron, va rebre el premi a la millor comunicació.
Gerente, Hospital Universitario Vall d'Hebron
Dirección Asistencial, Hospital General
Neurología, Hospital General
Dirección de Infraestructuras i Tecnología, Hospital General
La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalidad: Gestionar el contacto del usuario. Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad. Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. Procedencia: El propio interesado.