Somos un campus sanitario de referencia que comprende todos los campos de la salud: la asistencia, la investigación, la docencia y la gestión.
La profesionalidad, el compromiso y la investigación de los profesionales del Campus son elementos clave para poder ofrecer una asistencia excelente.
Apostamos por la investigación como herramienta para aportar soluciones a los retos que nos encontramos día a día en el campo de la asistencia médica.
Gracias a nuestro personal asistencial, docente y de investigación trabajamos para incorporar nuevos conocimientos para generar valor en los pacientes, a los profesionales y a la misma organización.
Generamos, transformamos y transmitimos conocimiento en todos los ámbitos de las ciencias de la salud para formar a los futuros profesionales.
La vocación de comunicación nos define. Te abrimos la puerta a todo lo que pasa en el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus y te animamos a compartirlo.
Donación para hospital
Donación para investigación
Webinar VHIR "Gestación y COVID-19: estudio clínico y microbiológico (Gesta-COVID19)"
Inscriu-te aquí
La inscripció és gratuïta
La Dra. Suy és doctora en Medicina i Cirurgia, especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Actualment és cap de Secció d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, responsable d'Urgències d'Obstetrícia i Ginecologia i de les plantes d'hospitalització d'obstetrícia.
També és secretària de la Junta de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia i vocal de la Junta de la Sección de Medicina Perinatal de la SEGO.
Desenvolupa la seva tasca en recerca com a investigadora principal del grup de recerca en medicina maternofetal del VHIR.
El projecte GESTA COVID 19 pretén conèixer la morbiditat de la infecció per SARS-CoV-2 en la dona embarassada i el nounat i descartar la transmissió vertical de la malaltia. S'espera que els resultats d'aquest estudi contribueixin al maneig eficient de la dona embarassada i el nounat.
Pretén conèixer com l’embaràs influeix en la malaltia i la malaltia sobre l’embaràs i el seu efecte sobre la transmissió vertical.Pretén conèixer els fàrmacs més eficaços i segurs per la dona embarassada.
Pretén saber si les dones embarassades són un grup més vulnerable i per tant mereixen unes consideracions especials a nivell de salut pública.
L'objectiu principal de l'estudi és descriure la influència de l’embaràs sobre la infecció COVID-19 així com la influència de la COVID-19 sobre l’embaràs, fetus i nadó.
O1- Conèixer la història natural de la infecció en les embarassades.
O2- Descriure la morbiditat i mortalitat de la COVID 19 en embarassades.
O3- Descriure les complicacions de l’embaràs associades a COVID 19.
O4- Descriure les complicacions fetals associades a la infecció.
O5- Descriure la taxa de transmissió vertical.
O6- Descriure la taxa de transmissió neonatal a través de la lactància materna.
O7- Conèixer l'impacte del tractament de la COVID 19 sobre el fetus i nounat.
Metodologia: Es tracta d'un estudi descriptiu, observacional longitudinal i multicèntric format per 8 hospitals: : H. U. Vall d'Hebron (Barcelona) i H.U. La Paz (Madrid), H.U. Virgen de la Arrixaca (Murcia), H.U. Cruces (Bizkaia) i H.U.C. Lozano Blesa
(Zaragoza), Hospital Universitario San Cecilio (Granada), H.U. La Fe (Valencia), H.U. Torrejón (Madrid).
CV: He realitzat la formació Universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona i l'especialitat en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de 2005 soc adjunt del Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Vall d'Hebron i la meva tasca s'ha centrat principalment en les infeccions perinatals de transmissió vertical, tema sobre el qual es va centrar la meva tesi doctoral: "Patologia específica de la Salut Reproductiva de la Dona infectada pel Virus de la Immunodeficiència Humana Adquirida: de la Concepció al Part" i la patologia obstètrica greu, fet pel qual vaig cursar el Màster "Bases, Procediments i Tècniques Aplicades al maneig del malalt Crític i Emergent". També m'he dedicat a la patologia psiquiàtrica, psicosocial i trastorn per ús de substàncies, associades a l'embaràs.
Des de 2017 soc Cap de Secció d'Obstetrícia, responsable de l'àrea d'urgències de Ginecologia i Obstetrícia, àrea de Cures obstètriques intermèdies i plantes d'hospitalització.
He estat tutora de Residents del 2007 fins al 2018 i sóc professora Associada Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Sóc investigador principal del grup de Medicina Materna i Fetal de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, des d'on he realitzat diversos assajos clínics i estudis de recerca que han donat lloc a diversos treballs publicats en revistes d'impacte.
Amfitrió:Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència | Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus. jjgonzal@vhebron.net
La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalidad: Gestionar el contacto del usuario. Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad. Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. Procedencia: El propio interesado.