Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
La Unitat Docent d’Oftalmologia de l’Hospital Vall d’Hebron té unes quantes dècades d’experiència en la formació acadèmica, tant reglada com continuada, de l’assignatura d’Oftalmologia de la llicenciatura en Medicina i de la formació, via MIR, de metges especialistes en oftalmologia.
Itinerari formatiu d'Oftalmologia
“L’oftalmologia es defineix com l’especialitat medicoquirúrgica relacionada amb el diagnòstic i tractament dels trastorns i de les malalties de l’aparell ocular”.
“L’especialista en oftalmologia atén pacients amb patologies oculars. Les seves competències inclouen l’estudi, prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les malalties oculars”.
Activitats docents que impartim
La formació de residents especialistes en oftalmologia requereix una menció especial en aquest apartat, ja que constitueix una de les prioritats del Servei. Per a això, disposem d’una estructura docent basada en l’existència de la figura del tutor del resident, encarregat d’acompanyar-lo durant els quatre anys de formació. La ràtio és d’un tutor per cada 3-4 residents. És el responsable de facilitar la integració del resident en el Servei, de solucionar els problemes que puguin sorgir durant la residència i de servir de comunicació entre els diferents metges adjunts, el cap del Servei i el mateix resident. Per a això, els tutors es reuneixen periòdicament amb els seus residents tutoritzats, amb els altres tutors del Servei i amb els responsables últims de la docència (el cap del Servei i la Direcció de Docència). Tot això va encaminat a aconseguir els millors perfils de formació dels nostres residents, de tal manera que en acabar la residència estiguin preparats per a l’exercici professional de l’especialitat amb les màximes garanties.
R1
Immersió
ABAT: Agents biològics altament transmissibles
Habilitats comunicatives
Investigació
Bioètica
eTEAMS I: Habilitats no tècniques
CUSAM I: Habilitats en orientació diagnòstica bàsica
R2
Biblioteca
eTEAMS II
R3
eTEAMS III
R4
eTEAMS IV: Curs bàsic d'instructors en simulació bàsica
Oftalmologia, Hospital General
Oftalmologia Pediàtrica, Hospital Infantil i Hospital de la Dona
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.