Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
El treball que va analitzar en quin grau els immunosupressors més comunament receptats augmenten les probabilitats d’un melanoma va ser considerat la millor comunicació en el congrés nacional de dermatologia
Els organitzadors del 49è Congrés Nacional de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia van premiar l’estudi presentat pel Dr. Álvaro Gómez-Tomás, membre del Servei de Dermatologia i col·laborador de la consulta monogràfica de seguiment dermatològic de pacients receptors d'un trasplantament d'òrgan sòlid de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, liderada per la Dra. Carla Ferrándiz-Pulido. El doctor va rebre el premi a la millor comunicació del congrés pel treball que avalua el paper dels diferents règims immunosupressors que reben els pacients trasplantats en el risc de desenvolupar càncer de pell, una de les complicacions més freqüents en aquest segment de població.
L'estudi va revisar els historials dels més de 1.000 pacients que han rebut un trasplantament d’òrgan sòlid a l´Hospital Vall d'Hebron durant l’última dècada. El treball va comparar els diferents règims immunosupressors prescrits amb els diagnòstics de càncer de pell (carcinoma escatós, basocel·lular, cèl·lules de Merkel o melanomes). L’anàlisi va demostrar que substituir un inhibidor de calcineurina (ICN) per un inhibidor de mTOR redueix el risc oncològic. Tot i això, la introducció de l'inhibidor de mTOR sense treure l'ICN també era capaç de reduir el risc en pacients de molt alt risc. Per exemple pacients caucàsics, de sexe masculí, d’edat avançada i amb antecedents oncològics. En els pacients diagnosticats que tenien o havien superat un tumor dermatològic, la introducció d’un inhibidor de mTOR es va associar amb una reducció del risc de reincidència de la malaltia. Els investigadors esperen que l'evidència aportada amb aquest treball ajudi els equips de trasplantament a escollir la millor pauta immunosupressora per als seus pacients i així, es redueixi la incidència oncològica d’aquesta població.
El càncer de pell és una de les complicacions més freqüents en aquest segment de població.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.