Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
L’Acadèmia Europea d’Al·lergologia ha premiat un treball presentat per la Dra. Paula Galván, resident de 3r any a la Unitat Docent d’Al·lergologia.
Un treball presentat per la Dra. Paula Galván, resident de 3r any a la Unitat Docent d’Al·lergologia Vall d’Hebron, ha rebut el premi al millor resum i pòster presentat a la reunió sobre esofagitis eosinofílica celebrada per l’Acadèmia Europea d’Al·lergologia i Immunologia Clínica a Rotterdam, als Països Baixos, els dies 16 i 18 de març. Es tracta d’un estudi observacional retrospectiu sobre esofagitis eosinofílica, una patologia de l’esòfag que consisteix en una inflamació provocada per un excés de leucòcits eosinòfils, que afecta pacients adults i pediàtrics i no té un origen conegut.
El treball de la Dra. Galván analitza les característiques demogràfiques i clíniques dels pacients pediàtrics diagnosticats d’aquesta patologia entre els anys 2008 i 2015 a l’àrea de referència de Vall d’Hebron, així com les troballes endoscòpiques i histològiques i les seves característiques al·lergològiques. Es valorava la utilitat de les proves de sensibilitat cutània (Prick Test) i els anticossos IgE específics per determinar la resposta al·lèrgica a determinats aliments. La conclusió obtinguda és que només són útils en una petita part dels pacients, ja que els mecanismes desencadenants d’aquesta malaltia no són els mateixos que en l’al·lèrgia “clàssica”.
Per la Dra. Galván, “el treball ha estat de molt interès per conèixer les característiques de la nostra població i investigar quins tractaments funcionen millor”. El fet de rebre un reconeixement internacional fa que “em senti més motivada per seguir fent recerca” i destaca “l’excel·lent rigorositat i genialitat amb què es treballa al nostre centre”.
Al·lergologia, Hospital General
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.