Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
El passat 4 de gener TV3 estrenava la nova temporada de El Foraster, el programa presentat per Quim Masferrer. Aquest cop, però, va decidir deixar els seus escenaris habituals, els petits pobles d’arreu de Catalunya, per visitar un altre tipus de poble, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. L’emissió del programa, gravat els dies 24 i 25 de gener a diversos espais del centre, va ser el més vist del dia, amb 614.000 espectadors i el 19.4% de quota de pantalla. Un èxit que no hagués estat possible sense la implicació de tots els professionals de Vall d’Hebron i dels pacients que van acceptar participar-hi.
Centenars de professionals de tots els àmbits i serveis van col·laborar amb l’equip de la productora catalana Brutal Media per fer possible un programa en què s’ha vist una part de l’Hospital que poques vegades és visible. Les cuines, els magatzems, els equips electrògens, tot el que manté en marxa el centre. A les pantalles vam poder conèixer les persones que, sigui davant els pacients o movent-se per les entranyes de Vall d’Hebron, fan possible que cada dia l’Hospital compleixi la seva missió principal, tenir cura dels pacients, que també van participar a El Foraster. És el cas de la Maria, el José Antonio, el Juan i el José Manuel, que van compartir amb en Quim Masferrer la seva gran humanitat. Malgrat tot, no totes les persones que hi van col·laborar apareixen al muntatge final a causa de les lògiques limitacions del format televisiu.
L’emissió de El Foraster també va tenir una forta repercussió a les xarxes socials. Es va convertir en tendència a Barcelona a Twitter, convertint @hvhebron en la tercera paraula més citada a la xarxa de microblogging a la ciutat de Barcelona. A més, milers d’internautes van deixar-hi comentaris que reflecteixen el gran interès que va despertar el programa.
Personatges coneguts com l’escriptor Quim Monzó, els periodistes Carles Capdevila i Xantal Llavina o un dels pacients de l’Hospital, en Jordi Fernández Vives, van voler deixar constància de les seves impressions.
El perfil de Facebook de El Foraster també ha recollit un bon nombre de comentaris de professionals i de pacients, que han volgut compartir les seves impressions sobre el programa i les seves vivències a l’Hospital.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.