Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Ponent: Dra. Carmen Rosa Pallás Alonso, cap del Servei de Neonatologia de l'Hospital 12 d'octubre i professora associada de Pediatria a la Universitat Complutense de Madrid.
Resum: S'aprèn a parlar intraúter, a partir de les 34 setmanes de gestació, escoltant la veu materna. La veu materna és la guia essencial per al desenvolupament del llenguatge. El màxim desenvolupament de les vies del llenguatge passa abans dels 6 mesos de vida. L'exposició en aquest període crític a llenguatge ric i ben estructurat és essencial per a un desenvolupament adequat i un bon llenguatge. La lectura de contes des de les etapes precoces de la vida compleix aquesta funció dexposició a un llenguatge de qualitat ia més genera temps compartits entre mare, pare i nadó de bona qualitat. En concret es generen neurosincronies similars a les que ocorren intrauter. Aquesta exposició precoç als contes es relaciona amb bons resultats acadèmics i millor desenvolupament del llenguatge. La lectura compartida és la millor opció per “nutrir” el llenguatge.
Amfitrions: Dr. Felix Castillo Salinas, cap de Servei de Neonatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i professor associat de Pediatria a la Universitat Autònoma de Barcelona / Dra. Fátima Camba Longueira, cap de secció del Servei de Neonatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron / Dr. Cèsar W. Ruiz Campillo, Cap de secció del Servei de Neonatologia, especialment a la Unitat de Cures Intensives Neonatals a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron
Per assistir-hi per Zoom, inscriu-te aquí: https://gencat.zoom.us/j/97803063502
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.