El procés de part del Servei d'Obstetrícia de Vall d'Hebron, distingit pels Premis BSH

Els guardons, que enguany celebren la quarta edició, avaluen l’excel·lència sanitària dels hospitals;a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial.

20/12/2022

Els Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2022 han distingit enguany el procés de part del Servei d’Obstetrícia de Vall d'Hebron com el millor de l’Estat. Els guardons, que enguany celebren la quarta edició, avaluen l’excel·lència sanitària dels hospitals a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. L’objectiu dels Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2022, que organitza la consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho en col·laboració amb la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), és potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d'hospitals d’aguts d’arreu de l'Estat, públic i privats.

El Servei d’Obstetrícia de Vall d’Hebron, amb la Dra. Elena Carreras al capdavant, ja havia estat distingit com el millor de l’Estat pels Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2022 en edicions anteriors, ha rebut enguany el premi al millor procés de part. Vall d’Hebron respecta el desig de la gestant sobre com vol donar a llum, sempre que les circumstàncies mèdiques ho permetin, i porta a terme un clampatge tardà del cordó umbilical, que beneficia el volum sanguini, l’aportació de nutrients, d’oxigen i un pes superior al néixer del nadó. També promou el contacte pell amb pell del nounat amb la mare i l'acompanyament a la mare, tant en el part vaginal com en les cesàries. Així mateix, ofereix un programa d'alta precoç, que inclou la visita d'una llevadora al domicili.

La consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho en col·laboració amb la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) atorga aquests guardons. 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.