Sra. Mònica Pérez i Casanovas

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciudadana

Project Manager

Apassionada per la publicitat i el màrqueting i molt sensibilitzada en ajudar a les persones vulnerables. Per aquests dos motius vaig decidir enfocar la meva carrera laboral en la captació de fons dirigida al sector de les organitzacions sense ànim de lucre. El meu objectiu principal és impulsar campanyes, explicant la realitat que viuen les persones que més pateixen al nostre voltant, per aconseguir fons econòmics i així poder millorar la seva qualitat de vida. Actualment, estic especialitzada en el món digital, però m’agrada pensar en totes les opcions de difusió per així poder fer arribar més lluny el missatge que volem transmetre.

Currículum

Durant la meva carrera professional he estat en vàries ONGs de diferents sectors i amb diferents missions. El meu inici va ser al departament de màrqueting i de captació de fons de la Fundació Vicente Ferrer, enfocada en millorar la qualitat de vida de les castes baixes de l’Índia. Tot seguit vaig entrar a formar part de l’equip de captació de fons i aliances estratègiques de Càritas Barcelona, una organització local on el seu objectiu principal és acompanyar a les persones més vulnerables, sempre des de l’escolta activa. Després de dos anys i mig, vaig entrar al món de la Salut de la mà de Vall d’Hebron. Actualment les meves tasques són:

- Definició de l’estratègia digital per captar nous socis i donants.

- Coordinació de les campanyes digitals de captació de nous socis i donants.

- Creació i coordinació del Pla de Fidelització dels socis i donants.

- Seguiment, creació i coordinació de campanyes publicitàries dins l’entorn digital.

- Gestió de les iniciatives solidàries a benefici de Vall d’Hebron.
Mònica Pérez i Casanovas

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Comunicació, Estratègia Corporativa i Atenció Ciudadana

Project Manager

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.