Som un campus sanitari de referència que comprèn tots els camps de la salut: l'assistència, la recerca, la docència i la gestió.
La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per poder oferir una assistència excel·lent.
Apostem per la recerca com a eina per aportar solucions als reptes que ens trobem dia a dia en el camp de l’assistència mèdica.
Gràcies al nostre potencial assistencial, docent i de recerca treballem per incorporar nous coneixements per generar valor als pacients, als professionals i a la mateixa organització.
Generem, transformem i transmetem coneixement en tots els àmbits de les ciències de la salut per formar els futurs professionals.
La vocació de comunicació ens defineix. T’obrim la porta a tot el que passa al Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i t’animem a compartir-ho.
Donació per a hospital
Donació per a recerca
Els pacients vulnerables són els trasplantats d’òrgans sòlids, els trasplantats de progenitors hemopoiètics, els pacients oncològics en tractament amb quimioteràpia i els que tenen neoplàsies hematològiques.
Els pacients oncològics, hematològics i trasplantats són persones que per la seva patologia són vulnerables a tot tipus d’infeccions, sobretot les més agressives com ara la del SARS-CoV-2. Per aquest motiu, aquest col·lectiu és dels primers a ser vacunats en la campanya de vacunació de la COVID-19.
Així, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron des de mitjans de febrer fins a data 30 de març ja ha administrat la primera dosi a 3.499 pacients amb aquest tipus de patologies, dels quals 928 han rebut també la segona dosi. Primer es van convocar els pacients trasplantats d’òrgans sòlids (ronyó, fetge i pulmó) i els trasplantats de progenitors hemopoiètics (de medul·la òssia). Posteriorment, s’han vacunat els pacients oncològics en tractament amb quimioteràpia o que fa menys de tres mesos que l’han acabat i pacients amb neoplàsies hematològiques. El ritme de vacunació actual d’aquests col·lectius a Vall d’Hebron és d’entre 200 i 250 pacients cada dia.
“Prioritzar aquests pacients és indispensable”, assegura la Dra. Magda Campins, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia, “perquè són persones immunodeprimides; és a dir, que la seva patologia provoca que el sistema immunitari no desenvolupi els mecanismes de defensa suficients per combatre el virus”.
Els pacients amb esclerosi múltiple i amb immunodeficiències primàries, grups prioritaris
Des del 8 d’abril, els pacients amb esclerosi múltiple estan sent vacunats, començant amb els que tenen un grau més elevat de discapacitat, els que reben tractaments immunosupressors i els de més edat. A partir del 19 d'abril es vacunaran els pacients amb immunodeficiències primàries a partir dels 16 anys excepte els dèficits d’IgA.
Medicina Preventiva i Epidemiologia, Serveis transversals
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.