Dr. Manuel Hernández González

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Cap de Servei

Sóc facultatiu especialista en immunologia amb experiència en immunodeficiències primàries i patologies del sistema del complement que, a més de desenvolupar les funcions assistencials, docents i d'investigació, pròpies de l’àrea de coneixement, he realitzat i realitzo tasques relacionades amb la gestió de la formació, de la qualitat i dels processos. Actualment, desenvolupo la meva activitat com cap del servei d'immunologia.

Currículum

Des de 2017 sóc el cap de servei d'immunologia. Tinc més de trenta anys d’experiència com immunòleg i també experiència en la coordinació de programes de millora, en donar suport metodològic en temes de qualitat assistencial, en la utilització d'eines pel disseny de plans estratègics i funcionals i en la gestió de processos. Màster en Direcció i Gestió de Laboratoris Clínics. UAB (2000).
He treballat en immunologia cel·lular fins a l'any 2009 i en immunoproteïnes des del 2010 fins a l'actualitat. Sóc secretari del comitè clínic d'immunodeficiències primàries, vicepresident de la subcomissió de personalització de tractaments farmacològics i membre de la de glomerulopaties complexes. Membre electe de la Junta Clínica 2022-2024. Membre de la Comissió de Diagnòstic In vitro de l'HUVH (2015-). He participat en temes de qualitat com membre del Comitè de la Qualitat dels Laboratoris Clínics VH (LCVH) (2011-maig 2016), membre del Nucli de Suport de la Qualitat de l'HUVH (2004-2007) i estic acreditat des de 2012 com auditor Expert Tècnic en Immunologia Diagnòstica per ENAC (ISO-15189). Sóc el president de la Comissió de Docència i Formació dels LCVH des de juny de 2017 i membre (2013-16), Tutor de residents d'Immunologia (2011-16), professor associat de l’àrea de coneixement d’Immunologia del Departament de Biologia Cel•lular, Fisiologia i Immunologia de la UAB des de desembre de 2007, Coordinador del mòdul "Immunodeficiències" des de 2011 fins al 2017 i de “Immunopatologia” i "Autoimmunitat" del Màster d’Immunologia Avançada de la UAB-UB des de 2021 fins a l’actualitat. Sóc doctor en Biología (1996) i investigador en la línia "patologia del complement" del grup de recerca del VHIR Immunologia Traslacional. Coordinador del grup de treball d'immunoquímica de la Sociedad Española de Immunologia (SEI) des de 2015 fins a 2020 i vocal de la Junta Directiva de la SEI des de 2020 fins l'actualitat
Manuel Hernández González

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Cap de Servei

Vall Hebron Institut de Recerca

Immunologia translacional

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.